14:00

Västanviks AIF 2

Råda IK borta 2-4

Jag var inte med ¨å det blir ett mycket kortfattat referat.

Viktig match i jakten på topptvåplats men tyvärr hade vi lite spelare borta pga avstängningar,sjukdom mm vilket gjorde att vi behövde göra en riktigt bra insats för att plocka hem segern.

Detta såg vi till en början ut att göra då spelet första kvarten troligen var säsongens bästa vilket gav oss en 2-0 ledning.
Tyvärr fick vi inte suga på den karamellen så länge då de fick två straffar inom 10min som de satte.
Vi var tyvärr lite för heta i eget straffområde och vad jag hört var det ok med straffarna. Efter detta tappade vi geisten lite och det blev mer ett ställningskrig innan de fick ännu ett mycket psykologiskt mål i första halvleks slutminut.

Andra fortsatte på liknande sätt med mycket mittfältspel även om vi skapade såpass många chanser att vi borde satt ett par tre bollar. Nu var de effektivare och kunde sätta fyran mitt i halvleken och vi hade inte orken att sätta in nån större offensiv då några spelare fick kliva av pga skadekänningar.

Vi har ett gediget lag där vi dock har mer spelare med defensiva kvalliteter än offensiva och då får vi problem i underläge så vi är beroende att minimera de defensiva misstagen.

2-4 66min
72min Martin O varning